
Kvalitetshåndverk
Dyktige kjøttskjærere
I Edelgard har vi dyktige kjøttskjærere med lang erfaring fra dette håndverket.
Våre kjøttskjærere legger sin sjel i hvert eneste stykke kjøtt de håndterer. Med spesielle teknikker og sylskarpe kniver skjærer de ut de ulike stykkene, drevet av en inngående kjennskap til dyrets anatomi. For Rolf og de andre kjøttskjærerne, er kvalitetshåndverk selve fundamentet i deres arbeid når de leverer ulike biffer og fileter til restauranter, hoteller eller direkte til forbruker.
I produksjonen har vi erfarne pølsemakere og fagarbeidere med inngående forståelse for respeter, ingredienser og råvarenes egenskaper. Denne kunnskapen brukes til å lage smakfulle produkter med så skånsom bearbeiding som mulig - enten det er burgere, pølser eller ferdigretter.
Hele vår produksjon er tuftet på kvalitetshåndverk og en dyp respekt for råvarene, nøyaktig håndtering og fokus på kvalitet i alle ledd av prosessen.